Koje namirnice nikada ne trebate zamrzavati!

Neka hrana može razviti opasne bakterije, a druga će izgubiti svoju teksturu i postati neukusna za jelo. Tu je i popis hrane koja može u duboko zamrzavanje i na koliko dugo Stručnjaci kažu kako ne bi trebalo zamrzavati vakumiranu hranu, jaja u ljusci, kuhana jaja, kavu, kremasti sir, puding, kiselo vrhnje, salate od piletine, tune..., kako prenosi Daily Mail, nikako ne trebate zamrzavati. Kuhana tjestenina Zamrzavanjem će se uništiti i ukus i tekstura rezanaca i postat će kaša kad ga odmrznete. Već odmrznuta hrana Ponovno zamrzavanje može biti opasno za zdravlje jer se bakterije tako brže razmnožavaju. Ali odmrznutu hranu možete ponovno zamrznuti ako je skuhate. Sosevi Ako u njima ima brašna, nikako ih ne stavljajte u zamrzivač. Kečap Kečap se neće pokvariti, ali će biti potpuno voden kada ga odmrznete. Pržena hrana Duboko zamrzavanje će uništiti hrskavu koricu na prženoj hrani. Ako zamrznete prženu hranu, poslije ćete je sigurno baciti - bit će bezukusna. Avokado On na ...