Tri ključna proizvoda za savršeno bijele zube!



Na police drogerija stigli su novi proizvodi iz BlanX kolekcije za izbjeljivanje zubi prirodnim putem. BlanX White Shock linija, popularna zbog svog brzog djelovanja i prirodne formulacije s patentiranim ActiluX česticama, obogaćena je olovkom za ciljano uklanjanje mrlja sa zubi, te koncentriranom pastom za izbjeljivanje. ActiluX čestice aktivni su sastojak svih BlanX proizvoda koji snagom svjetla izbjeljuje zube na prirodan način, ne oštećuje caklinu, a uz to djeluje antibakterijski, održava zubno meso zdravim, sprječava nastajanje karijesa, plaka i neugodnog zadaha. BlanX proizvode ne sadrže abrazivna sredstva, peroksid, SLS, konzervanse pa su sigurni i ugodni za svakodnevno korištenje.
 Proučavajući navike stanovnika Sjevernog pola, znanstvenici su primijetili da izuzetno zdrave i bijele zube duguju arktičkom lišaju. Njihova higijena usne šupljine svodila se na tradicionalno trljanje zubi lišajem koji slobodno raste u zahtjevnim klimatskim uvjetima zbog čega sadrži brojne specifične sastojke te ima prirodno snažno antibakterijsko djelovanje. Nova znanja iskorištena su za razvoj jedinstvene BlanX zubne paste, a nakon toga i cijele linije proizvoda koji učinkovitu njeguju, štite i izbjeljuju zube. ActiluX je jedina tehnologija u svijetu koja veže mikro kristale na caklinu zuba stvarajući nevidljivu zaštitnu barijeru i rastvara mrlje koje uzrokuju žutilo. Njegovo djelovanje pospješuje se svjetlošću stoga pasta za zube i tretman za izbjeljivanje sadrže i LED lampice. No i svakodnevno izlaganje zubi danjem svjetlu potiče djelovanje ActiluX formule – stoga se više smijte i uživajte u savršeno bijelom osmijehu.

Ovo su tri proizvoda koja su dostupna na našem tržištu, stoga ih potražite: 

BlanX Power White tretman sadrži koncentriranu ActiluX formulu i LED Bite osvjetljivač za trenutno izbjeljujuće i antibakterijsko djelovanje. Ovaj dvotjedni tretman izbjeljuje učinkovito i sigurno posebnom formulom s prirodnim arktičkim lišajem, koja izbjeljuje zube bez abrazije, i fluoridnim solima koje jačaju caklinu te unapređuju njenu kompaktnost i bjelinu.

BlanX White Shock Glam Smile gel olovka neabrazivni je tretman, izuzetno praktičan za korištenje u bilo kojoj situaciji te ciljano izbjeljivanje zubi. S ekskluzivnom BlanX White Shock formulom, zahvaljujući patentiranom aktivnom Actiluxu, BlanX olovka reagira na svjetlo i izbjeljuje zube cijeli dan.


BlanX White Shock Protect je pasta za svakodnevno korištenje s akceleratorom izbjeljivanja koji je posebno dizajniran za aktivaciju i pojačano djelovanje formule s ActiluX česticama jer kao nastavak na tubi aktivira sastojke LED svjetlom već prilikom istiskanja paste na četkicu. Preporučuje se za održavanje bjeline i svakodnevnu higijenu usne šupljine.


Izvor: journal.hr

Primjedbe