Za ovaj lijek tvrde da liječi rak i leukemiju ! A možete ga sami napraviti...


Potpuno prirodan napitak koji možete piti uz bilo koju terapiju, a za koji mnogi ljudi tvrde da je odličan lijek. Naime, o djelotvornosti ovog lijeka svjedoče mnogi ljudi, kojima je nakon dužeg korišćenja pomogao u liječenju raka ili leukemije.
Tvrde da sastojci koji se nalaze u lijeku jako djelotvorno djeluju protiv ćelija raka, ali lijek poboljšava i sveukupno zdravlje organizma. Ovaj narodni lijek nema nikakvih neželjenih efekata pa svako može da ga isproba.

Recept za pripremu lijeka: 
 Za pripremu lijeka potrebna vam je šaka organske pšenice. Zasijte pšenicu u neku manju posudu, te kada pšenica ozeleni uberite je. Mladu pšenicu stavite u blender i dodajte dvije čaše vode i par kockica leda. Dobro umutite sastojke u blenderu.

Dobijena kaša je u stvari vaš lijek, odnosno tečnost koju ćete procijediti kroz čistu gazu. Sok od pšenice je bogat materijama koje će vam pomoći u borbi protiv raka ili leukemije. Sok pijte redovno svakog dana, duži vremenski period. Ako vam nestane pšenice, jednostavno posijte drugu i tako u krug. U slučaju da vam sok od pšenice nije po ukusu, možete ga pomešati sa sokom od jabuke ili nekim drugim prirodnim sokom koji ste sami pripremili.

Ako želite da pripremite sebi veću količinu soka, predlažemo vam da dobijeni sok od pšenice stavite u posudicu za pripremu leda i zamrznete ga u zamrzivaču. Na taj način imate lijek koji će vam duže trajati. Koristite kockice ko što ćete svaki dan u neki prirodni sok ubaciti i kockicu sa sokom od pšenice.

Izvor:  kurir.rs





Primjedbe