Ovo su ženama najčešći razlozi za razvod !Potaknuti velikim brojem brakova koji danas završavaju razvodom, servis za upoznavanje NextLove, namijenjen razvedenim i samohranim roditeljima, anketirao je na svojim internetskim stranicama 43 tisuće žena o razlozima zbog kojih su svojim partnerima rekle zbogom.

Suprotno očekivanjima, bračna nevjera nije na prvom mjestu razloga, nego različiti životni ciljevi partnera, dok kao treći najčešći razlog za razvod korisnice ovog servisa navode neprestane svađe s partnerom.
'Nevjera se ponekad čak pokaže kao učinkovito sredstvo za spašavanje braka, ali puno češće je razlog njegovog raspada', komentirao je za Daily Mail izvršni direktor servisa NextLove Sigurd Vedal.

U anketi ovog servisa 29.2 posto žena kao razlog razvrgavanja braka navelo je preljub, a Vedal napominje kako nedostatak zajedničkih životnih interesa partnera, koji je najčešći uzrok raspada braka, može biti i povod za prevaru.

Četvrto mjesto zauzima nedostatak intimnosti s muževima. Većina žena želi aktivan seksualni život i ako ga ne dobije u vlastitoj spavaćoj sobi potražit će ga negdje drugdje, što vodi brak u propast, piše Tportal.
'Nedostatak intimnosti rezultira parovima koji vode potpuno odvojene živote i može uništiti brak', objašnjava Vendal i otkriva kako se veliki broj muškaraca i žena prijavljuje na njihov servis zbog ovakve situacije u vezi.

Mentalna bolest peti je uzrok raspada brakova i zauzima udio od 5.6 posto. Život s partnerom narušenog mentalnog zdravlja vrlo je izazovan i unatoč ogromnim naporima uloženim u spas braka, on se vrlo često raspada.

S pet posto odgovora ispitanica, na šestom mjestu slijedi loše ponašanje partnera, a ovim je odgovorom obuhvaćeno osim neprihvatljivog fizičkog ponašanja i ono emocionalno, kao i u upravljanju financijama.

Dosadu kao ubojicu odnosa navelo je 4.2 ispitanica, dok se iza nje na osmom mjestu nalazi znatno ozbiljniji problem - tjelesno zlostavljanje.
Na posljednja dva mjesta našli su se problemi u kućanstvu i s novcem. Vendal smatra kako rezultati ankete prilično dobro oslikavaju najčešće razloge zbog kojih žene odustaju od braka i traže razvod i napominje da je dobra stvar u svemu što su nakon njihovog raspada spremne ljubavi pružiti drugu šansu.

Izvor: bljesak.info

Primjedbe

  1. Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži način da dođe do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +234 810 410 2662 } ili putem e-maila na: ( a g b a z a r a @ g m a i l . c o m ) Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vraćaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Agbazara

    OdgovoriIzbriši
  2. Prije nekoliko tjedana vidio sam ovdje komentar o dr. Agbazari i odlučio sam ga kontaktirati prema uputama, zahvaljujući ovom čovjeku što mi je pružio radost kako sam želio. Slijedio sam upute koje je on dao da vrati mog ljubavnika koji me je ostavio i djecu već 3 godine, ali zahvaljujući dr. Agbazari jer su mi se vratili zauvijek i sretni smo zajedno. molimo vas da ga kontaktirate za pomoć ako imate problema u vezi putem e-pošte na: ( agbazara@gmail.com ) ILI putem WhatsAppa na: ( +2348104102662 ). I svjedočite sami.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar