Tijelo spremno za plažu za samo 7 dana!


Uz sedam sljedećih savjeta kroz sedam dana bit ćete spremni i za modnu pistu, a da ne govorimo koliko možete oduševiti na nekom događaju koji je sljedeći tjedan. Nemojte savjete raspoređivati svaki na jedan dan, nego prema potrebi. Klikom na pojedini naslov možete pronaći opširnije o toj tematici.

-1- Oblozi od algi
Njihov učinak je nevjerojatan. Smanjit će vam celulit, zategnuti kožu, umanjiti vidljivost strija, a budete li uz to i vježbali svakodnevno smanjiti će obim bokova za nekoliko centimetara.

-2- Povećajte unos vode
Pijte puno vode, svaki dan. Pokušajte unijeti ukupno oko 2 l tekućine. Voda će poboljšati tonus vaše kože, tjelesnu učinkovitost i bit ćete manje gladni.

-3- Izbijelite zube
Možete koristiti neki od kućnih sustava za izbjeljivanje ili posjetiti stomatologa.

-4- Brza dijeta
Iako brze dijete nisu zdrave, ako budete provodili neku dijetu čišćenja kroz sedam dana izgubit ćete nešto na kilaži, ali pročistit ćete organizam. Ipak, nemojte ove dijete provoditi duže kako ne biste trajno narušili zdravlje.

-5- Napravite piling
Dobrim pilingom možete poboljšati izgled vaše kože. A raspitajte se kod kozmetičarke ili dermatologa je li za vas primjeren kemijski piling. To je relativno bezbolan i brz postupak koji će izblijediti kožu, smanjiti bore, nečistoće i nepravilnosti. Ako razmišljate o njemu otiđite kod dermatologa već prvog dana jer morate računati na nekoliko dana crvenila nakon njega.

-6- Lažirajte ten
Postoje mnogi načini na koje možete doći do lažnog preplanulog tena ako se niste dovoljno sunčali. Izaberite onaj koji vam najviše odgovara.

-7- Šišanje i boja
Pravi izbor frizure i boje može vašem izgledu dati dramatično poboljšanje.

Bonus savjet
Ne zaboravite na depilaciju.

Izvor: covermagazin.com

Primjedbe