Poboljšajte vašu seksualnost


 Osim što će zategnuti vašu kožu i definisati mišiće, sljedeće aktivnosti mogu da vam pomognu da bolje izrazite svoju seksualnost.

Joga

Pomoću joge postižu se sveukupni sklad između tijela i duše. Osim terapeutskog djelovanja, poznato je da joga ima odličan uticaj na tijelo. Ona jača unutrašnje mišiće i utiče na bolju fleksibilnost tijela.

Salsa

Za samo 30 minuta praktikovanja kubanskog plesa možete da sagorite oko 200 kalorija. Osim toga, salsa će oblikovati tijelo, uz jasnu definiciju mišića.

Vježbanje sa hula-hopom

Iako se mnogima čini kao djetinjasta igra, vježba sa hula-hopom donosi niz mnogo estestkih i zdravstvenih prednosti. Prvo i ono što je svima jasno je da dobro oblikuje struk, kao i da usavršava kordinacije pokreta.

Trbušni ples

Kao što samo ime kaže, trbušni ples angažuje mišiće stomaka, a poznato je da ubrzava metabolizam. Uz samo jedan sat praktikovanja uspjećete da sagorite čak 350 kalorija.

Pol dens

Pol dens ili ples oko šipke je veoma popularan u posljednjih nekoliko godina. Dame koje praktikuju ovu neobičnu vrstu plesu, ističu da osim što odlično razvija tijelo i jača mišiće, on pozitivno deluje samopouzdanje i pomaže vam da bolje izrazite svoju seksualnost.

Strip dens

Strip dens veoma podsjeća na ples oko šipke, a razlika se krije u tome što kod ove vrste plesa igrate ispred ogledala. Zaljubljenici u strip dens ističu da će vas ovaj ples osloboditi fizičke i nervne napetosti.

 /nezavisne/

Primjedbe