SMJESA KOJA JE MNOGE SPASILA OD ĆELAVOSTI!

Muči vas gubitak kose, a ne znate što poduzeti? Donosimo vam recept za smjesu koja će vam sigurno pomoći ako ste se susreli s ovim problemom.
Nanosite ovu smjesu na tjeme i poslije dva dana, kosa će ponovo početi rasti!

Iako tvrde kako je ćelavost odraz muškosti, gubljenje kose za muškarce može biti vrlo traumatično iskustvo. Tada ih ne tješe ni istraživanja kako su ćelavi muškarci inteligentniji od onih s kosom.
Naime, čak 50 posto muškaraca u jednom je životnom razdoblju počelo ćelaviti, a razlozi su razni, od starenja do genetike, bolesti ili hormona. Većina muškaraca počinje gubiti kosu tek nakon pedesetih, no mnogo je onih koji se s tim problemom susreću već u svojim dvadesetima.
Sa gubitkom kose se teško može pomiriti. Kosa na glavi može definirati dio identiteta. Ona odražava sliku koju imate o sebi.

Ako počnete gubiti kosu, može se činiti da gubite dio identiteta. To može dovesti do pada samopouzdanja.
Ovaj recept se može primijeniti na muškarce i žene. Svakog dana miješajte ove sastojke i ne brinite.
Sve što treba da uradite je da sastavite 3 sastojka i rezultati će biti nevjerovatni.

Sastojci:
– Maslinovo ulje
– Med
– Cimet

Priprema:

Prvo grijati maslinovo ulje, a zatim u vrelo ulje miješati jednu žlicu meda i jednu kašiku cimeta. Koristite ovu smjesu za masiranje korijena vaše kose i ostavite 15 minuta. Koristite ovu mješavinu nekoliko dana, a korijen kose će se ojačati i kosa će prestati da opada.
Poslije nekoliko dana ljudi koji su koristili ovaj prirodni lijek izjavili su da su rezultati primijetni i da ih je ova mješavina spasila od ćelavosti.

Izvor: novi.ba