Recite zbogom VISOKOM TLAKU, GRIPI, MOŽDANIM KRVARENJIMA, DIJABETESU,....
Naučnici su dokazali da ekstrakt lišća maslinovog drveta je odličan, jer ima vrlo korisna svojstva. Njime možemo tretirati brojna oboljenja.

Sve prednosti ovog lišća mogu pomoći u: kardiovaskularnom i imunološkom sistemu, povećanju energije, reguliranju krvnog pritiska, preveniraju dijabetesa i Alzheimerove bolesti.


Masline se uzgajaju u mediteranskim zemljama. Također rastu u Australiji, Peruu i Čileu. Lišće masline je korišteno u mumifikaciji faraona i prvi put su upotrijebljene u medicinske svrhe u Egiptu.

Antibakterijska svojstva lišća masline se koriste tretiranju raznih infekcija kao što su: kandida, meningitis, encefalitis, Humani herpes 6 i 7, hepatitis B, zoster, malarija, tuberkuloza, gonoreja, infekcija mokraćnih kanala, infekcija uha itd.

Sve prednosti korištenja lišća masline su sadržane u mediteranskoj dijeti. Mediteranska dijeta također zahtjeva visoku koncentraciju maslinovog ulja. Veoma je korisno za Vaše zdravlje da počnete koristiti maslinovo ulje, ali dodatak lista maslinovog drveta je drugi način poboljšanja Vašeg zdravlja, koji niste poznavali.

Ekstrakt lista maslinovog drva je dostupan u kapsulama, u obliku ulja ili jednostavno – koristite lišće. Možete napraviti čaj od ovog lišća i meda.

Primjedbe