Zaustavite brzo bujanje kandide uz sljedeći recept


Prepoznajte na vrijeme prekomjerni rast kandide praćenjem sljedećih simptoma:
kronične gljivične infekcije sa simptomima svrbeža, pečenja i pojačanog iscjetka, suha sluznica, alergije, kihanje, začepljenje nosa, kronični iscjedak iz nosne šupljine, čest kašalj, grlobolja, suha usta, lezije po jeziku, pečenje u ustima, česte prehlade, astma, probavni simptomi kao što su sindrom iritabilnog kolona, nadutost i plinovi, grčevi, dijareja, konstipacija i žgaravica, alergija na hranu, snažna želja za slatkom hranom, kruhom, tjesteninom, loš zadah iz usta, česte glavobolje i kronični umor, hladne ruke i stopala, simptomi živčanog sustava kao što su anksioznost, depresija, slabo pamćenje i slaba koncentracija, problemi s menstrualnim ciklusom, razni kožni osipi i veliki broj ostalih simptoma u direktnoj ili indirektnoj povezanosti.

Glukoza i fruktoza su vrste šećera od kojih gljivice najčešće žive, zato je važno ograničiti unos upravo tih ugljikohidrata. Smanjeni unos ugljikohidrata nadoknađuje se povećanim unosom zdravih prirodnih masnoća. Obroci bi trebali biti raznovrsni i nije ih dobro ponavljati više dana za redom.

Jednostavni napitak protiv kandide

Razmutite 1 žlicu jabučnog octa u čaši vode i pijte prije svakog obroka ili dva puta na dan, po mogućnosti na prazan želudac.

Ovo rapidno zaustavlja razmnožavanje kandide jer joj stvara neprijateljsko okruženje!

Istraživanja pokazuju da kiseline i enzimi u jabučnom octu pomažu eliminirati višak kandide u tijelu.

Za one s ozbiljnim problemima, simptomi se mogu pogoršati na početku uzimanja ovoga, ali to je zapravo dobar znak, iako neugodan.

Izvor: alternativno.net